Известие

Collapse
No announcement yet.

ОТ ДНЕС СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА SPIDER

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ОТ ДНЕС СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА SPIDER

Колеги купих си Алфа SPIDER, въобще не съм запознат с модела, но ме грабна от пръв поглед. Може би ще ви досаждам с някой и друг въпрос, но се надявам да ме изтърпите . Иска ми се да кача и снимки, но все още не съм запознат как става,иначе имам 5 от обявата.

айде честито за колицата от мен да радва и носи много късмет
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

колега ти май си купил тази вишнавата от раздел:продава.преди 98 мотор 1.8 няма трябва да е 2.0 ако беше 1.8 щеше и да е с новото табло фаза2.дано излезе читава колицата че иначе едни приключения.проверия ПО VIN какъв е номера на двигателя и после погледни на колата намира се в дясно до колекторите има плочка търкаш раждата и сверяваш да знаш какъв двг караш.може и да е сменян направи си сверка
      Alfa romeo GTVex
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Айде и от мен честито. Много безаварийни!
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

Честито колега!!!

Хайде пък скоро да я покажеш да и се порадваме

Много безаварийни километри ти желая!!!
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Честито със здраве да си я таркаляш
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Мерси, да взех тази вишневата. Обявата още си стои в мобиле.бг. В талона пише че е 1.8, а колата е 96година 11 месец по талон. Иначе табелите си ми стоят и са в супер състояние, обаче незнам как да я проверя по VIN, ако искате мога да ви дам номера и да я погледнете вие, че аз не съм наясно. Беше обявена на 5900,но имаше коментар и съм супер доволен, само че имам проблем с климатика, липсва ми дехидратора или нещо такова-джаджата която стои между компресора и предния радиатор,иначе компресора си го има.

Comment

Ето от тука можеш да го провериш http://vin.alfaromeo-bg.com/
                А иначе може да е сменян двигатела просто и да си е регистрирана с новия, няма проблеми мисла
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Честито колега! И добре дошъл в клуба!!!
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Хайде и мен честито, много и безаварийни километри и много да те радва.
                    То това последното е сигурно, аз на моята още не мога да й се нарадвам.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Мерси колеги, по VIN ми излиза 2.0, обаче по талон си е 1.8cc, 106 kW. Това ще го установявам впоследствие.Колицата е супер, само да видя какво ще правя с каското, по-скоро къде е най-удачно и колко ли парички ще излезе. Днес малко се втрещих, защото по Шваке илиза над 5000 евро и отивам на около 800 лв за каско.Като за начало май ще се наложи каско само против кражба, че съм фалирал.Приемам съвети относно каско и колата ВСЯКАКВИ!
                      МЕРСИ!

Comment

еми колега тези коли че нямат никаква цена в БГ си е така но по принцип са си висок клас и оценката по шваке ще ти е висока намя как моята е оцениха на 7150евро.и имаш повече нужда ит каско по щета защото едрогабаритните части на тази кола като брони преден капак фарове и т.н са доста скъпи че и ги няма никъде така че да не чува дявола но ако стане нещо да вземеш някои лев.НЕ СПЕСТЯВАЙ ОТ КАСКО.иначе ако беше след 2000год правиш валутно каско и покриват напълно щетите 100% по фактура а иначе плащат по експертна оценка.хайде успех с колицата
                        Alfa romeo GTVex
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Когато застраховах моята в Булстрат преди 2 год. ми я оцениха на 14000 а годишната ми вноска беше 600 лв. Не съм запознат с проценти и ред за оценка но това е факт. Тогава колата беше 10 годишна. каското беше пълно!!!
                          "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                          sigpic

Comment

Много благодаря, мой приятел има Ауди което е застраховано в Булстрад и оценката му е 9800лв и плаща каско около 400лв. Така ми каза преди 1-2ч.Утре ще проверя за кво става дума

Comment

Първоначално публикувано от vendinga
                              Много благодаря, мой приятел има Ауди което е застраховано в Булстрад и оценката му е 9800лв и плаща каско около 400лв. Така ми каза преди 1-2ч.Утре ще проверя за кво става дума
                              Внимавай колега с тей псевдо застраховки....замисли се това е някъде към 4%......в най-добрия случай за стара кола това е само за кражба..... и да няма скрити условия..."самоучастие" и тем подобни "екстри" дето после има да те дерат......

Застраховката си е важна. Цената, на която си я взел е прекрасна, но ти е ясно че е нереална и няма как да ти я застраховат за толкова без "подзастраховане"......с което ще ти се.......

Моето Каско е за 7700 Евро (както писах вече) и е Валутно и годишната разсрочена на 4 вноски ми е общо 1350лв
                              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Working...
                              X